حلوا بوتیکی؛ 2 طرز تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان

به گزارش سارا نوشت، از جمله قدیمی ترین دسرهای دنیاست. اگر چه رسم است که حلوا را برای مراسم ختم و بزرگداشت روح اموات سرو می نمایند اما در بسیاری از شهرهای ایران حلوا از جمله شیرینی های فردای روز عروسی است. مثلا در اغلب شهرهای خوزستان روز بعد از عروسی حلوا می پزند و همراه با کلوچه خرمایی، دو عدد مرغ پخته شده و سایر مخلفات برای عروس خانم می برند. ماه رمضان هم از جمله ایامی است که پختن انواع حلوا در آن بسیار مرسوم است و اتفاقا خیلی هم می چسبد. طرز تهیه حلوا بوتیکی که از جمله حلواهای شیک و مجلسی است و در قالب های زیبا شکل داده می گردد و به خصوص برای مهمانی های افطاری ماه رمضان مناسب است را در مجله خبرنگاران بخوانید.

حلوا بوتیکی؛ 2 طرز تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان

طرز تهیه حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو

حلوا بوتیکی با طعم های مختلف پخته و سرو می گردد از حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو گرفته تا حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات یا پسته.

مواد لازم

آرد سفید: 1 لیوان

کره: 80 گرم

پودر قند: ¾ لیوان

پودر زنجبیل: 2 قاشق غذاخوری

گردوی آسیاب شده: 60 گرم

هل پودر شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن حلوا بوتیکی با طعم زنجبیل و گردو ابتدا آرد را الک کنید و سپس در یک تابه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته گردد. شعله گاز باید بسیار ملایم باشد و آرد به رنگ کرم روشن دربیاید و نسوزد. بعد از تفت دادن و تغییر رنگ آرد، کره را به آن اضافه کنید. وقتی که کره آب شد و کره و آرد را با هم مخلوط کردید تابه را از روی گاز بردارید.

در مرحله بعد گردو پودر شده، پودر زنجبیل و هل پودر شده را به ترکیب آرد و کره اضافه کنید. لازم نیست در این مرحله حلوا روی شعله گاز باشد. وقتی حلوا کمی از داغی افتاد (در حدی که دست را نسوزاند) پودر قند را روی حلوا الک کنید. بهتر است این کار را در دو مرحله انجام دهید و خوب هم بزنید. حلوا باید هنوز گرم باشد که آن را در یک ظرف مستطیل شکل بریزید، به ته قاشق یا کفگیر صاف کنید و به قالب هایی با ضخامت یک سانتی متر به اشکال دلخواه برش بزنید. این حلوا را در قالب های سیلیکونی که کمی با روغن یا کره آب شده چرب شده اند هم می توانید بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس قالب را برگردانید.

طرز تهیه حلوا بوتیکی با طعم فندق و شکلات برای ماه رمضان

مواد لازم

آرد سفید: 100 گرم

فندق آسیاب شده: 1 پیمانه

کره: 90 گرم

پودر قند: 100 گرم

شکلات تلخ: به میزان لازم

درست کردن حلوای بوتیکی با طعم فندق و شکلات کار چندان سختی نیست. برای این کار باید از فندق آماده و بو داده بهره ببرید. پوست فندق ها را بگیرید و در آسیاب پودر کنید. آرد را هم الک کنید و تفت دهید و به آن کره اضافه کنید. باز هم زمانی که حلوا کمی از داغی اش کاسته شد پودر قند را به حلوا اضافه کنید و هم بزنید و پودر قند را هم روی حلوا الک کنید. شکلات تلخ را به روش بن ماری که در این آموزش داده شده است، آب کنید. با یک برس کوچک دیواره و کف قالب سلیکونی را با شکلات چرب کنید. قالب های سیلیکونی را داخل یخچال بگذارید تا شکلات خوب ببندد و سفت گردد. قالب ها را یک بار از یخچال بیرون بیاورید، دوباره با برس روی یک لایه شکلات، یک لایه دیگر شکلات بزنید و دوباره در یخچال بگذارید تا بسته گردد. حلوای فندقی را داخل این قالب های شکلات اندود بریزید و به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید. این کار باعث می گردد حلوا با ته شکلات به راحتی از قالب جدا گردد.

منبع: افق کوروش

به "حلوا بوتیکی؛ 2 طرز تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان" امتیاز دهید

1 کاربر به "حلوا بوتیکی؛ 2 طرز تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حلوا بوتیکی؛ 2 طرز تهیه حلوا بوتیکی مجلسی برای ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید