طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

به گزارش سارا نوشت، خورش نارنگی از خورش های متفاوت و خوش عطر است که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن را به صورت تصویری آموزش دهیم تا با تهیه این خورش خوشمزه بتوانید به برنامه غذایی خود تنوع دهید.

طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری

سارا نوشت | سرویس آشپزی - نارنگی از میوه های خوش عطر و طعم پاییزی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. این میوه در تهیه انواع دسرها و غذاها مورد استفاده قرار می گیرد؛ از تهیه مربای نارنگی و چیز کیک نارنگی گرفته تا تهیه یک خورش نارنگی لذیذ و متفاوت. خورش خوش رنگ و لعاب نارنگی از غذا های خوشمزه ای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست. در این مطلب طرز تهیه خورش خوش عطر نارنگی را به صورت کاملا تصویری به شما آموزش خواهیم داد.

خورش نارنگی

مواد لازم
ران مرغ4 عدد
هویج متوسط4 عدد
پیاز کوچک1 عدد
نارنگی450 گرم
آبلیمو1/4 فنجان
آرد1/2 قاشق غذاخوری
شکر1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده1/4 قاشق چای خوری
نمک و روغنبه میزان لازم

دستور تهیه

  1. پیاز را به صورت خلالی ریز خرد نموده و با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک گردد؛ سپس مرغ ها را به پیاز اضافه نموده و اطراف آن ها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
  2. هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید، سپس به مدت 5 دقیقه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
  3. هویج تفت داده را به مرغ اضافه نموده و 1.5 فنجان آب در قابلمه بریزید. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، درب آن را ببندید، حرارت را کم نموده و اجازه دهید خورش به مدت 30 دقیقه بپزد.
  4. در این فاصله، پوست نارنگی ها را تمیز بشویید و سپس لایه نارنجی رنگ روی آن ها را جدا کنید (مطابق شکل زیر).
  5. کمی روغن در همان تابه ای که هویج ها را تفت دادید، بریزید و 1/2 قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
  6. مخلوط آرد و روغن را هم بزنید تا رنگ آرد طلایی گردد، سپس آن را به خورش اضافه کنید. خورش را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در مایع خورش حل گردد.
  7. پوست سفیدرنگ نارنگی ها را بگیرید و گوشت نارنگی ها را فیله کنید.
  8. پس از گذشت 30 دقیقه از پختن خورش، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
  9. در این مرحله شکر را به خورش اضافه کنید.

    10. حال زعفران ساییده (یا دم نموده زعفران) را به خورش اضافه کنید.

    11. در اینجا خلال پوست نارنگی را به خورش اضافه کنید، خورش را هم بزنید و در صورت احتیاج کمی نمک بیافزایید. سپس اجازه دهید خورش نارنگی به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.

    12. پس از 15 دقیقه، فیله نارنگی را به خورش اضافه کنید.

    13. اجازه دهید خورش به مدت 5 دقیقه دیگر بپزد، سپس حرارت را خاموش کنید.

    14. ابتدا تکه های مرغ را در ظرف سرو بکشید و سپس بقیه محتویات خورش را روی آن بریزید.

15. روی خورش را با خلال پوست نارنگی تزیین نموده و همراه با پلو نوش جان کنید.

نکات مهم

- این خورش را می توانید به جای مرغ، با 500 گرم گوشت قرمز بدون استخوان درست کنید.

- در صورت تمایل می توانید کمی گلاب در سرانجام پخت به خورش اضافه کنید.

- میزان ترشی و شیرینی خورش را بسته به ذائقه خود با کم و زیاد کردن شکر تنظیم کنید.

- قسمت سفیدرنگ پوست نارنگی تلخ مزه است، بنابراین این قسمت را کاملا جدا کنید.

سخن آخر

نارنگی از جمله میوه هایی است که پوست آن نیز خواص زیادی دارد و آنتی اکسیدان موجود در آن 20 برابر گوشت این میوه است. بنابراین خواص نارنگی و پوست آن باعث شده تا این خورش جزء خورش های پرخاصیت قرار بگیرد. امیدواریم از مطلب ارائه شده نهایت استفاده را ببرید و اگر پیشنهادی در این زمینه دارید آن را با ما در میان بگذارید.

در سرانجام پیشنهاد می کنیم تا با طرز تهیه خورش پرتقال خوشمزه و اصیل نیز در سارا نوشت آشنا شوید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش نارنگی خوشمزه به صورت تصویری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید