کشک کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان به شمار می رود

به گزارش سارا نوشت، سیری در ایران/ براساس آخرین اخبار و گزارشات منتشر شده، کشک کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان به شمار می رود.

کشک کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان به شمار می رود

کدو سبز سرشار ویتامین c و لوتئین است که هر دو برای چشم مفید هستند. به علاوه در طب قدیم خواص سرد و خنک کنندگی برای آن ذکر شده است. همچنین، کدو و تخم آن برای پیشگیری از سرطان ریه اثری قوی دارند. با این همه فایده، دلیلی برای استفاده نکردن از این ماده مغذی باقی نمی ماند. کشک کدو یکی از دیگر غذاهای سنتی و اصیل کرمانی است که کالری کمی دارد و برای برنامه های رژیمی مناسب است.

شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنید. نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه کرده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید. سپس، حرارت را ملایم کرده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند. بعد از آنکه آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود. چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند. مغز کدوهای دو نیم شده را خارج کرده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیر داغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

منبع: همگردی

به "کشک کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان به شمار می رود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشک کدو یکی از غذاهای محلی استان کرمان به شمار می رود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید