پنج نشانه در ماهی که نباید خورده گردد

به گزارش سارا نوشت، ک محصول تازه بوی گل و لای یا فلس ماهی می دهد و محصول مانده بوی شدید خاصی از آن ساطع می گردد. کاربر پورتال هشدار داد که چنین محصولی حتی با تخفیف بسیار زیاد ارزش خرید ندارد.

پنج نشانه در ماهی که نباید خورده گردد

کارشناسان از 5 نشانه در ماهی ها که درصورت وجود بهتر است مورد مصرف قرار نگیرند، گفتند. کاربر پرتال چینی Sohu پنج نشلنه ماهی را نام برد که در صورت وجود نباید خورد.

این نویسنده گفت که ماهی حاوی بسیاری از مواد مفید برای بدن است. با این حال در هنگام ذخیره سازی به سرعت خراب می گردد، طعم و مزه را از دست می دهد و خواص مضر پیدا می نماید.

علاوه بر این بسیاری از فروشندگان، همانطور که در این نشریه ذکر شده است، در حال کوشش برای فروش ماهی های خراب شده هستند. بنابراین، او پنج نشانه را نام برد که در صورت مشاهده آن ها بهتر است آن ماهی را نخرید.

ابتدا توجه به چشم ماهی توصیه می گردد. اگر آن ها دیگر درخشش ندارند و کدر به نظر می رسند، این بدان معنی است که محصول مدت هاست روی پیشخوان بوده است. به گفته نویسنده، خوردن چنین ماهی هایی می تواند برای سلامتی مضر باشد.

بعلاوه اشاره شده است که هنگام خرید، باید با انگشت بر روی آن فشار داد. اگر ماهی الاستیک است، این نشان دهنده طراوت نسبی محصول است و در غیر این صورت، بهتر است از آن خودداری کنید.

بعلاوه می توانید طراوت و شادابی یک ماهی را به وسیله رنگ آبشش درک کنید. آبشش قرمز تیره و غیر براق از یک محصول مانده صحبت می نمایند، اما نویسنده توصیه می نماید ماهی هایی با آبشش های براق قرمز روشن را می توان خریداری کرد و خورد.

افزون بر این به خریداران سفارش می گردد که به یکپارچگی دم توجه نمایند. نبود این بخش یا نارسایی آن شاید نشان دهنده ماهی بیمار باشد که در صورت خوردن می تواند به بدن آسیب برساند.

بعلاوه نویسنده یادآور شد که یک محصول تازه بوی گل و لای یا فلس ماهی می دهد و محصول مانده بوی شدید خاصی از آن ساطع می گردد. کاربر پورتال هشدار داد که چنین محصولی حتی با تخفیف بسیار زیاد ارزش خرید ندارد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید

به "پنج نشانه در ماهی که نباید خورده گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنج نشانه در ماهی که نباید خورده گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید