چه زمانی ماست نخوریم؟

به گزارش سارا نوشت، برای کم کردن عوارض جانبی مصرف ماست معمولی، آن را حتماً با نمک و مصلحات آن مانند نعنا، آویشن، زنیان، موسیر، پونه، کاکوتی، گل محمدی مصرف کنید.

چه زمانی ماست نخوریم؟

امروزه خوردن ماست کنار غذا برای خیلی ها تبدیل به یک عادت شده است، اما باید دانست که طبیعت ماست، سرد و تر بوده و اسید لاکتیک موجود در آن، در صورت عدم رعایت بعضی موارد، می تواند خطراتی را در پی داشته باشد.

متأسفانه بعضی از پزشکان در طب نوین، به بیماران بلغمی یا سودایی، مصرف ماست و لبنیات را تأکید می نمایند در حالی که از نقطه نظر طب سنتی این تجویز پزشکان آکادمیک کاملاً اشتباه است؛ ماستی که چکیده نباشد طبیعتش نسبت به ماست چکیده، سردتر است؛ بهتر است برای مصرف ماست، تدابیری که در ادامه به بعضی از آن ها اشاره شده، رعایت گردد.

یک چهارم ماست را اسید لاکتیک تشکیل می دهد؛ اسید لاکتیک موجود در ماست ایجاد اسیدوز در بدن می نماید؛ این اسیدوز شدن می تواند به ریه ها، کلیه ها و مغز و اعصاب آسیب برساند.

در خصوص ریه، به نفس نفس می افتید تا این هیدروژن را خارج کنید؛ می تواند به کلیه های شما هم آسیب برساند و آن ها را فرسوده کند تا حالت اسیدی ماست را خارج کند؛ بعلاوه فعالیت نورون های مغزی را کم می نماید.

از دیگر مضرات ماست چکیده نشده می توان به چند مورد اشاره نمود از جمله: مصرف ناصحیح و بیش از حد ماست می تواند باعث پوکی استخوان و سائیدگی استخوانها، شب ادراری در بچه ها، یبوست در روده ها، ناراحتی های اعصاب و روان، صرع (برای کسانی که طبع سرد دارند)، عرق کردن زیاد (کف دست، زیر بغل، کف پا) آلرژی، آرتروز و رماتیسم گردد بعلاوه قدرت سیستم ایمنی بدن را کم کند و خار استخوانی در پاشنه پا یا در استخوان دنبالچه ایجاد کند.

برای کم کردن عوارض جانبی مصرف ماست معمولی، آن را حتماً با نمک و مصلحات آن مانند نعنا، آویشن، زنیان، موسیر، پونه، کاکوتی، گل محمدی مصرف کنید.

بعلاوه باید به شدت از خوردن ماست با ماهی، ماست با ترشیجات، ماست با اسفناج (بورانی) خودداری کرد و از مصرف ماست به همراه غذا و به ویژه غذا های گوشتی پرهیز جدی داشت.

منبع: برنا

منبع: فرادید

به "چه زمانی ماست نخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه زمانی ماست نخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید