طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری

به گزارش سارا نوشت، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری

به گزارش سارا نوشت، سالاد سیب زمینی تنوری یکی از انواع سالاد های گرم است که به علت داشتن سیب زمینی در ترکیباتش می توان گفت یک غذای کامل و مغذی است که می تواند جایگزین وعده های غذایی اصلی گردد. این سالاد خوشمزه به علت داشتن سیب زمینی تنوری طعم و مزه بسیار متفاوت و دلچسبی دارد که پیشنهاد می کنیم حتما این سالاد خوشمزه را امتحان کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی تنوری

سیب زمینی ریز: نیم کیلو

ژامبون: 5 ورق

شوید تازه: 3 شاخه

پنیر پارمسان: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 3 حبه ریز

لیمو ترش: 1 عدد

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر و پودر پیاز: از هر کدام نصف قاشق مربا خوری

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به پنیر پارمسان

پنیر پارمسان یکی از محبوب ترین انواع پنیر های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمسان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن موقع بسیار زیادی می برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمسان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمسان با پنیر پیتزا های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب گردد؛ اما پنیر پارمسان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا بهره ببرید.

2 ـ نکات مربوط به سس مایونز

همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید.

3 ـ نکات مربوط به روغن زیتون

روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

1- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

2- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

3- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری

1 ـ برای آغاز کار ابتدا باید سیب زمینی تنوری را تهیه کنید. سیب زمینی ها را خوب بشویید؛ سپس بدون اینکه آن ها را پوست کنید، هر سیب زمینی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. بهتر است برش ها به صورت طولی باشد و تا جای ممکن از سیب زمینی های ریزتر بهره ببرید.

یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اجاره بدهید سیب زمینی 2 دقیقه داخل آب بجوشد؛ سپس آن را آبکش کنید.

سیب زمینی های آبکش شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا همه تکه های سیب زمینی با ادویه ها و روغن زیتون آغشته شوند.

سیب زمینی های آماده را داخل سینی فر بریزید و سینی را داخل فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از گذشت این زمان به مدت 3 الی 4 دقیقه گریل را روشن کنید تا سیب زمینی های تنوری از بالا هم برشته شوند.

2 ـ بعد از اینکه سیب زمینی های تنوری آماده شدند، آن ها را داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس ژامبون و شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

3 ـ داخل یک ظرف دیگر، سس مایونز را با سس خردل و آب لیمو ترش مخلوط کنید؛ سپس سیر رنده شده را همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس آماده را روی سالاد بریزید و همه مواد را زیر و رو کنید تا مزه ها با هم مخلوط شوند. در آخر سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و پنیر پارمسان را روی سالاد بپاشید. سالاد سیب زمینی تنوری خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سیب زمینی تنوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید