تولید سالانه بیش از 44 هزار تن قارچ خوراکی در آذربایجان غربی
به گزارش سارا نوشت، خبرنگاران/آذربایجان غربی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از پرورش و تولید سالانه بیش از 44 هزارتن انواع قارچ خوراکی در سطح استان خبر داد.

عزیز امانی در گفت وگو با سارا نوشت اضافه کرد: در حدود 70 واحد پرورش قارچ خوراکی در سطح استان به مساحت 29 هزار و 517 متر مربع فعال است که ده واحد به صورت صنعتی و مابقی به صورت سنتی و خانگی فعالیت می کنند.
امانی شرح داد: در این واحدهای تولیدی برای 350 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی شده است .
وی با اعلام اینکه شهرستان های ارومیه، میاندوآب ، پلدشت ، سردشت ، سلماس و خوی به ترتیب از عمده شهرستانهای تولید قارچ خوراکی از نوع دکمه ای و صدفی در سطح استان هستند، بیان نمود: فرهنگ سازی برای ترویج مصرف این نوع ماده غذایی با ارزش در وعده های مختلف باید بیش از پیش صورت گیرد و به مردم توصیه می شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی های بهداشتی تهیه کنند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی متوسط عملکرد محصول قارچ را 15 کیلوگرم در هر متر مربع عنوان و گفت: پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان احداث، تجهیز ،نوسازی و سرمایه در گردش به واحدهای پرورش قارچ خوراکی از جمله اقدامات مهم سازمان جهاد کشاورزی استان است.
وی با اشاره به مسمومیت های ناشی از برداشت فصلی قارچ توسط برخی افراد بومی ادامه داد: کمبودی در زمینه تولید این محصول در استان وجود ندارد و قارچ های عرضه شده در فروشگاه ها و مراکز معتبر سالم بوده و هیچ گونه نگرانی ندارد.
منبع: خبرگزاری ایسنا