آمارهایی جالب درباره پاستا در روز جهانی پاستا

به گزارش سارا نوشت، امروز آدینه 3 آبان (25 اکتبر) روز جهانی پاستا است و ایتالیا جزو شناخته شده ترین کشورهای صادرکننده این محصول است.

آمارهایی جالب درباره پاستا در روز جهانی پاستا

به گزارش دویچه وله، ایتالیا سالانه 3.3 میلیون تن پاستا فراوری می نماید. پاستا یکی از جاذبه های گردشگری این کشور است و گردشگران حتی به بهانه این موضوع به ایتالیا سفر می نمایند.

در خصوص تاریخچه پاستا، روایت ها مختلف است. چینی ها می گویند که مارکوپولو در سفر به چین، از آن ها طرز تهیه این غذا را یاد گرفته و به ایتالیا منتقل نموده است. اما ایتالیایی ها می گویند که پیش از مارکوپولو، در ایتالیا پاستا مصرف می کردند.

  • آشنایی با روش تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

روز دنیای پاستا نخستین بار در 25 اکتبر (3 آبان) 1995 در رم، پایتخت ایتالیا در کنگره دنیای پاستا جشن گرفته شد.

رستوران ها در سراسر دنیا در این روز، یک هفته را به برگزاری جشنواره آل دنته برای آگاهی بخشی درباره این روز اختصاص می دهند. این جشنواره موضوعات مختلف در ارتباط با تهیه پاستا با روش های مختلف را آنالیز می نماید.

  • آشنایی با روش تهیه پاستا صدفی
  • آشنایی با روش تهیه پاستا با سس سبزی جات

روز دنیای پاستا تنها یک جشن سالانه درباره پاستا نیست بلکه درباره مصرف نمایندگان این محصول نیز است.

بعضی نکات درباره پاستا و علاقه مندان آن:

  • گفته می گردد سالانه هر ایتالیایی حدود 22 کیلوگرم پاستا می خورد. این در حالی است که این رقم در بین آمریکایی ها به ازای هر فرد 9 کیلوگرم در سال است.
  • محبوب ترین نوع پاستا، ماکارونی، پنه و اسپاگتی است.
  • دست کم 350 نوع پاستا وجود دارد.
منبع: همشهری آنلاین

به "آمارهایی جالب درباره پاستا در روز جهانی پاستا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمارهایی جالب درباره پاستا در روز جهانی پاستا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید