لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان چطور انجام میشود؟ پروتزپکسی چیست؟

به گزارش سارا نوشت، بسیاری از خانم ها بخصوص خانم هایی که دهه سی و یا چهل زندگی را گذرانده اند مایلند برای انجام جراحی زیبایی سینه به مطب پزشکان مراجعه نمایند و در این خصوص مشاوره دریافت کرده و اقدام به انجام یکی از جراحی های لیفت سینه، پروتز سینه و یا هردو که به آن پروتزپکسی گفته می شود، نمایند. اگر شما هم خودتان را یکی از کیس هایی می دانید که به جهت افتادگی سینه و یا نارضایتی از مقدار سینه خود، نیاز به انجام این نوع عمل جراحی زیبایی سینه را دارید.

لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان چطور انجام میشود؟ پروتزپکسی چیست؟ عمل جراحی زیبایی سینه

پیش از آن که به مبحث جراحی زیبایی سینه بپردازیم لازم است تا حدودی به ساختار و عملکرد سینه خانم ها اشاره کنیم زیرا هرچه خانم ها آشنایی بیشتری با ویژگی های سینه خود داشته باشند می توانند بهترین روش درمانی را متناسب با نیاز، سن و سایر شرایط خود انتخاب کرده و با آگاهی بیشتری اقدام به انجام پروتز و یا لیفت سینه کنند. پستان یا سینه خانم ها بافتی است که بر روی عضلات قفسه سینه قرار گرفته است و نحوه قرارگیری آن به طور طبیعی آن است که از ترقوه به سمت پایین تا زیر بغل و از روبرو تا وسط دنده های زنان ادامه می یابد. بافت پستان در هفته چهارم زندگی جنین آغاز به رشد و تشکیل شدن می نماید که در امتداد دو خط شیر ایجاد شده و از زیر بغل تا کشاله ران منتشر می شود. هر پستان از 2015 لوب تشکیل شده که به صورت خوشه ای در کنار هم قرار گرفته اند و از مجموعه ای غدد شیری تشکیل می شوند. هر لوب نیز از بخش های کوچکی به نام لوبول تشکیل شده که کار اصلی آن ها تولید شیر است. مجرای شیری نیز، لوب ها را به نوک پستان که در قسمت هاله قرار داد متصل می نماید.

نکته مهم درباره پستان بانوان این است که بین بافت، غده و مجاری بافت چربی و همبند وجود دارند و هیچ عضله ای در سینه ها وجود ندارد، بلکه عضله ها در زیر پستان قرار دارند و دنده ها را می پوشانند. سینه از رگ های خونی و عروق لنفاوی پوشیده شده است که این رگ ها به غدد لنفاوی در ناحیه زیر بغل و پشت استخوان پستان (استرنوم) تخلیه می شود. اکنون که تا حدی با ساختار داخلی سینه آشنا شدید به معرفی دو عمل جراحی زیبایی سینه خواهیم پرداخت اما لازم است این مورد را اضافه کنیم که بهتر است برخی از خانم ها که به یکی از بیماری های داخلی جدی مبتلا هستند، جراحی زیبایی سینه را انجام ندهند. در خانم هایی که خودشان نیز به بیماری سرطان سینه مبتلا بوده اند و یا یکی از اقوام درجه یک آن ها به این بیماری مبتلا بوده نیز پیشنهاد می شود این عمل را انجام ندهند. هر چند که در مطالعات مختلف، این نظریه بیان شده که پروتز سینه تاثیری در تصاویر ماموگرافی با روش های خاص ایجاد نمی نماید.

لیفت سینه چیست؟

به طورکل تمامی عمل های جراحی سینه برای زیبایی هر چه بیشتر آن انجام می شود و می تواند تا حد زیادی در بالا بردن اعتماد به نفس بانوان سهم داشته باشد و به آنها را برای داشتن سینه هایی با فرم و میزان دلخواه کمک نماید. لیفت سینه Breast Lifts یکی از عمل های جراحی زیبایی سینه به شمار می آید. ما در این بخش به طورکامل به این موضوع پرداخته و درباره روش های انجام لیفت سینه، مراقبت های پس از آن و تمامی نکاتی که باید در این مورد بدانید اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. عمل بالا بردن و یا لیفت سینه ماستوپکسی نام دارد و لازم است حتما از طریق پزشک متخصص صورت گیرد. با استفاده از این روش پزشک می تواند سینه هایی که دچار شل شدگی و افتادگی هستند را به سمت بالا کشیده و زیبایی دوباره ای به آن ها ببخشد. جراحی لیفت سینه یا ماستوپکسی باید متناسب با نیاز بدن فرد صورت گیرد تا بتواند چروک ها را رفع کرده و فرم بهتری به سینه ببخشد به طوری که نوک سینه در قسمت بالا قرار گیرد. در این نوع جراحی زیبایی سینه بافت سینه تغییری نمی نماید و تنها پوستی که آویزان شده جدا می شود. درباره این که لیفت مناسب چه کیس هایی است باید گفت خانم هایی که سینه شان در شرایط زیر واقع شده است می توانند این جراحی زیبایی سینه را انجام دهند.

  • گاهی خانم ها به لحاظ بالا رفتن سن حالت الاستیته پوست را از دست می دهند و سینه هایشان دچار افتادگی می شود.
  • جاذبه زمین روی سینه تاثیر گذاشته و در بسکمک از خانم ها منجر به افتادگی پستان می شود.
  • خانم هایی که به لحاظ داشتن فرزند سابقه شیردهی داشته و سینه آن ها دچار افتادگی شده است.
  • افزایش و کاهش وزن زیاد می تواند زیبایی سینه ها را از بین ببرد.
  • خانم هایی که نوک پستان آن ها در یک خط تقارن نیست و یا یک پستان نسبت به دیگری بالاتر است.

در این شرایط خانم ها می توانند با عمل لیفت سینه، زیبایی از دست رفته را به آن ها بازگردانند. با توجه به مواردی که در بالا ذکر کردیم، جراحی ماستوپکسی با این هدف انجام می شود که ظاهر فرد بهبود یابد و جراحی بالا بردن سینه راهکاری برای این امر است. افرادی که برای انجام عمل لیفت مراجعه می کنند، مایلند با برداشتن پوست های اضافی و همچنین جابه جایی هاله نوک پستان و انتقال آن به بالا، سینه از فرم زیباتری برخوردار شود.

فرایند انجام عمل لیفت سینه به چه صورت است؟

عمدتا پس از مشاوره ای که با پزشک متخصص انجام می دهید اگر برای انجام این عمل مناسب باشید روز عمل معین شده و پزشک دوباره شرح حال، سوابق پزشکی و دارویی شما را بررسی کرده و سوال های لازم پرسیده می شود. پزشک پیش از عمل در حالی که بیمار در حالت ایستاده واقع شده است با استفاده از ماژیک، قسمت هایی که نیاز است برداشته شود را علامت گذاری کرده و محل انتقال نوک سینه به بالا را معین می نماید. پزشک بی هوشی با در نظر گرفتن حساسیت های دارویی و ملاحظاتی از این قبیل، بیهوشی عمومی و یا بی حسی موضعی را برای بیمار در نظر گرفته و فرد را برای انجام عمل آماده می نماید. سپس پزشک متخصص برش های لازم را ایجاد کرده و لیفت سینه را آغاز می نماید. به طورکل این کار کمک می نماید تا سینه های فرد پس از عمل حالتی جوان و سربالا پیدا نماید. پس از انجام جراحی زیبایی سینه، محل های برش خورده پوست بخیه زده می شوند و چنانچه پزشک تشخیص دهد در یک طرف سینه، لوله ای نصب می شود تا بتواند خونابه ها را به سرعت از بدن خارج نماید که پس از مدتی این لوله ها خارج شده و دوباره پانسمان انجام می شود. نکته مهم در درمان افتادگی سینه با استفاده از روش لیفت آن است که بافت های سینه و عروق آن دچار آسیب نمی شود و تنها لایه سطحی تحت عمل قرار می گیرد. دیگر آن که سایز سینه در این روش جراحی زیبایی سینه تغییری نخواهد کرد.

پروتز سینه

پروتز سینه چیست؟

جراحی پروتز سینه نوعی عمل جراحی زیبایی سینه به شمار می آید که در طی انجام آن ماده ای به نام پروتز در داخل سینه یعنی روی عضله قفسه سینه قرار می گیرد که کمک می نماید سینه ها بزرگ تر شده و فرم زیباتری پیدا کنند. عموما این نوع جراحی سینه در بیشتر کشورهای دنیا انجام می شود و افرادی که تحت این عمل قرار می گیرند در نهایت از نتیجه آن بسیار رضایت دارند. زمان خاصی از نظر شرایط سنی برای انجام این عمل زیبایی در نظر گرفته نشده است، اما از زمانی که فرد دوره بلوغ را طی کرده باشد و سینه رشد کافی را پیدا کرده باشد می توان جراحی پروتز سینه را انجام داد. افراد دیگری که کیس مناسب برای انجام عمل پروتز سینه به شمار می آیند خانم هایی هستند که در سنین 30 تا40 سالگی قرار دارند. نکته مهم در خصوص این عمل زیبایی آن است که قرار داشتن در سنین بالا و طی کردن دوره یائسگی نیز منعی برای انجام این عمل ایجاد نخواهد کرد. بنابراین با توجه به آن چه گفتیم، کیس هایی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم می توانند جراحی بزرگ کردن سینه و یا پروتز سینه را انجام دهند.

  • خانم هایی که به صورت ژنتیکی سینه های کوچکی دارند.
  • خانم هایی که سینه هایشان از تقارن برخوردار نیست و اختلاف سایز دارد.
  • خانم هایی که بر اثر شیردهی، کاهش وزن زیاد و موارد دیگر سینه های آن ها شل و افتاده شده است.
جراحی بزرگ کردن سینه

فرایند انجام عمل پروتز سینه به چه صورت است؟

برای انجام جراحی پروتز سینه لازم است بیمار به مطب پزشک متخصص مراجعه کرده و در طی یک تا دو جلسه مشاوره انتظار خود از عمل پروتز سینه را با پزشک در میان بگذارد. چنانچه پزشک تشخیص دهد بیمار کیس مناسبی برای انجام این عمل زیبایی است، وی را از محدویت های پوشش بافت پستان آگاه کرده و از وی می خواهد یک سری آزمایش ها را انجام داده و با پرسش هایی که در خصوص سابقه بیماری های فرد، حساسیت های دارویی و … انجام می شود زمان عمل معین می شود. نکته مهم در انجام عمل پروتز سینه آن است که انتخاب نوع و میزان پروتز باید با توجه به شرایط و تناسب بدنی وی صورت گیرد تا عمل جراحی زیبایی سینه نتیجه خوب و خوشایندی داشته باشد، به همین منظور درباره انواع پروتز ژلی یا آب نمکی، گرد یا آناتومیک، صاف یا textured با بیمار صحبت می شود تا فرد بتواند با اشراف بر نتیجه نهایی هر یک از پروتزها بهترین نوع آن را انتخاب نماید. برای انجام عمل جراحی پروتز سینه بیهوشی کامل صورت گرفته و طبق نظر پزشک پروتز روی عضله یا زیر عضله پکتورال قرار می گیرد. چنانچه پروتز در زیر عضله قرار داده شود در لایه عمیق تری جای می گیرد و نتیجه طبیعی تری را برای بیمار به همراه خواهد داشت، ضمن آن که عوارض پروتز به میزان قابل توجهی نیز از بین خواهد رفت.

چند نوع پروتز برای سینه وجود دارد؟

در حال حاضر دو نوع پروتز گرد و قطره اشکی برای انجام این نوع عمل جراحی در نظر گرفته شده است. که ما در ادامه به کاربردهای هر یک اشاره خواهیم کرد تا چنانچه قصد انجام این عمل جراحی زیبایی سینه را دارید بتوانید متناسب با بدن خود انتخاب بهتری داشته باشید.

  • پروتز گرد
  1. این نوع پروتز برای افرادی که مایلند سینه های برجسته و بزرگ تری (اغلب بیش از حد نرمال) داشته باشند.
  2. خانم هایی که می خواهند سینه از بافت نرم و شکل زیبایی برخوردار باشد.
  3. چنانچه لازم باشد جراحی اصلاحی صورت گیرد.
  4. چرخش تکرارشونده پروتز نیز یکی دیگر از دلایل انتخاب پروتز گرد به شمار می آید.
  • پروتز قطره اشکی
  1. خانم هایی که به طورکلی هیچ بافت پستانی ندارند و یا بافت پستان بسیار کمی دارند.
  2. افرادی که مایلند پستان آن ها از نمای طبیعی تری برخوردار باشد.
  3. کسانی که دچار افتادگی سینه هستند و یا سینه آن ها حالت دفورمه ای پیدا کرده است.
  4. خانم هایی که سینه هایشان از عدم تقارن کم و یا زیادی برخوردارند.

تفاوت پروتز سینه و لیفت سینه در چیست؟ آیا می توان از هر دو همزمان استفاده کرد؟

همان طور که پیشتر اشاره کردیم عمده ترین دلیلی که سبب می شود تا خانم ها برای انجام جراحی زیبایی سینه به پزشک مراجعه کنند، افتادگی و یا نداشتن بافت سینه است. بنابراین از روش لیفت برای بالا بردن و از پروتز برای حجم دهی بیشتر استفاده می شود. نکته مهم این است که پروتز سینه نمی تواند افتادگی سینه را رفع نماید و برای این امر حتما به انجام لیفت نیاز است. همچنین با استفاده از روش لیفت نیز نمی توان تاثیری در حجم سینه ها به وجود آورد بنابراین خانم هایی که سینه کم بافت و افتاده ای دارند لازم است از این دو روش به صورت همزمان یعنی با انجام روش پروتزپکسی استفاده کنند که البته تداخلی هم با هم ایجاد نمی نماید و پزشک می تواند در طی یک عمل سینه را لیفت کرده و با استفاده از پروتز حجم لازم را برای آن به وجود آورد.

انجام عمل پروتزپکسی مزایای زیر را به همراه خواهد داشت:

  • افزایش اعتماد به نفس و زیبایی بیشتر سینه ها
  • صرفه جویی در هزینه عمل
  • صرفه جویی در وقت
  • جوان سازی و افزایش سایز سینه
  • متقارن کردن پستان های ناهماهنگ
  • طی کردن دوران نقاهت در مدتی کوتاه

کلینیک جراحی زیبایی سینه vip مارال با برخورداری از بروزترین و بهترین تجهیزات و تکنولوژی های روز دنیا و همچنین با همکاری یک تیم پزشکی متخصص و مجرب می تواند در زمینه انواع جراحی زیبایی سینه مانند : پروتز سینه گرد و اشکی (آناتومیک) ، تزریق چربی به سینه ، جراحی سینه (درمان سینه های شل و افتاده)، لیفت سینه (ماستوپکسی) ، جراحی کوچک کردن سینه (مامو پلاستی ) ، لیفت و پروتز همزمان سینه (پروتز پکسی)، اصلاح عدم تقارن سینه ها ، بازسازی سینه بعد از انجام عمل جراحی (برداشتن سینه)، تخلیه چربی سینه آقایان (ژنیکوماستی) در خدمت مشتریان و بیماران باشد. برای بررسی نمونه عمل ها و رضایت مراجعین می توانید پیج اینستاگرام این مجموعه به آدرس @vipclinic-surgery را بررسی نمایید یا با شماره های 09120408890 و 02144110999 تماس بگیرید .

منبع: هفت گنج

به "لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان چطور انجام میشود؟ پروتزپکسی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لیفت و پروتز سینه به صورت همزمان چطور انجام میشود؟ پروتزپکسی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید